Direniş Karatay Uzun Fragmanı Yayınlandı

549 Okunma
Direniş Karatay

Yepyeni bir tarihi film projesi olarak karşımıza çıkacak olan Direniş Karatay uzun fragmanı internet üzerinde resmen yayınlandı. Anadolu Selçuklu döneminin son dönemlerini konu alan bu mükemmel proje, usta oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. O dönemlerde Kösedağ Savaşı tarihin önemli detaylarından birisidir. Filmimiz ise tam da bu dönemde adından çokça söz ettirmiş olan Emir Celaleddin Karatay’ın hayatını konu alıyor.

Filmin en ideal yanlarından birisi ise Selçuklu dönemini anlatan ilk proje olarak dikkatleri çekiyor. Filmin fragmanı internet üzerinde çok ciddi anlamda izlenme rekorları kırıyor. Bizde yeni yayınlanmış olan uzun fragmanı sitemiz içerisinde sizlere sunmak istedik. Direniş Karatay filmi fragmanı aşağıda sizlerle birlikte.

300 Spartalı Vari Grafikler

Usta bir oyuncu kadrosundan bahsediyoruz. Üstelik filmin en ideal yanlarından birisi ise grafiksel detayları. Filmde 300 Spartalı normlarını üzerinde barındıran ilgi çekici bir grafiksel yapı söz konusu. Öyle ki bu grafiksel yapı, bu zamana kadar çok da alışık olmadığımız bir kaliteyi bizlere ayrıntılı olarak sunuyor.

9 Mart 2018 tarihi itibari ile vizyona girecek filmin başrolünde Mehmet Aslantuğ yer alıyor. Uzun bir süreden sonra yer aldığı ilk proje olması da bizleri ayrıca heyecanlandırıyor. Tarihi projelere son dönemde eğilim çok çok fazla. Bu neden dolayısı ile heyecan verici yeni bir film projesi olduğunu da net bir şekilde iletmekte fayda görüyoruz.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Direniş Karatay Uzun Fragmanı Yayınlandı