2021 YILINDA VİZYONA GİRECEK FİLMLER

205 Okunma
2021-yılında-vizyona-girecek-filmler

 

  1. ZAMANDA TUTSAK

zamanda-tutsak-filmi

Yönetmen koltuğunda M.Night Shyamalan’ın oturduğu Zamanda Tutsak filminin türü gerilimdir. Başkahramanımız olan Old, insanlardan uzak kalmak için tenha bir tropik plaja giderler ama gittikleri plajın korkutucu bir şekilde yaşlanmalarına neden olduğu ve tüm hayatlarını sadece bir güne indirdiğini konu alıyor. Filmimiz 13 Ağustos 2021’de sinemaseverler ile buluşacak. 

   2. PATRON BEBEK 2: Aile Şirketi 

patron-bebek-2-aile-sirketi

İlk filmimiz olan Patron Bebek’te yer alan Tim ve Ted Templatan kardeşler bu filmde birer yetişkin olduklarını görüyoruz. Patron Bebek2: Aile Şirketi filminde bu iki kardeşin birbiri arasındaki problemler yüzünden ayrılması ve yeniden bir araya getiren olayları izliyoruz.Bu eğlenceli ve komedi filmimiz 17 Eylül 2021 yılında vizyona girecek. 

   3. LUKA

 

Yaz aylarını İtalya Rivierası’nda geçiren Luka tüm gününü makarna yiyip, scooterla gezerek geçirir. Luka bu eğlenceli yaz aylarını yeni tanıştığı arkadaşı ile paylaşır. Ancak kısa bir zaman sonra Luka yeni tanıştığı arkadaşıyla ilgili çok önemli bir sırrı öğrenir. Luka’nın yeni arkadaşı, okyanusun altında bulunan başka dünyadan gelen bir deniz canavarıdır. Bu eğlence dolu animasyon filmimiz 3 Eylül 2021 yılında vizyona girecek. 

  4. TopGun:Maverick 

top-gun-maverick

Çok sevilen ve izlenen Top Gun serisinin 2. filmi olan Top Gun:Maverick filminin yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski yer alıyor. Başrolünde ise yine Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tom Cruise yer alıyor. Serinin devam filmi olan Top Gun: Maverick  19 Kasım 2021 tarihinde aksiyon severler ile buluşacak. 

 5. Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası

ölümcül-labirent-2-sampiyonlar-turnuvası

İlk filmimizde kurtulan Zoey ve Ben, bu oyunu planlayıp kendilerini hapseden kişiden intikam almak isterler. Öğrenirler ki ölümcül oyunun yapan şirket Manhattan’dadır. Zoey ve Ben bu şirketten intikam almak için bir saldırı planı düzenlerler ancak planları işe yaramaz. İlk filmde olduğu gibi yine aynı kişiler tarafından kaçırılırlar ve tekrardan bir bulmacanın içinde olduklarını anlarlar. Korku ve gerilim dozunun yüksek olduğu Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası 6 Ağustos 2021 yılında vizyona girecek. 

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

2021 YILINDA VİZYONA GİRECEK FİLMLER