2018 Yılında Vizyona Girecek Muazzam Yerli ve Yabancı Filmler

1234 Okunma
Yerli ve Yabancı Filmler

Tüm film severler tarafından merak ile araştırılan 2018 yılında vizyona girecek yerli ve yabancı filmler konusunda en iyileri sizler için derlemek istedik. Bildiğimiz gibi sinema sektörü hem ülkemizde hem dünya genelinde muazzam şekilde gelişiyor. 2018 yılı, sinema sektörü için mükemmel seçenekleri beraberinde getirecek ve adından söz ettirecek.

1- Arif V 216 (5 Ocak 2018)

Cem Yılmaz’ın G.O.R.A ve A.R.O.G serisi filmlerinin devamı olarak geliyor. Uzun bir süredir fragmanlarından dolayı merak ile bekliyorduk. Cem Yılmaz ve Ozan Güven isimlerinin başrol oynadığı film bomba gibi geliyor. Geri sayım başladı.

Arif V 216

2- Özgürlüğün Elli Tonu (9 Şubat 2018)

Kitaptan uyarlama bir film projesi olarak karşımıza çıkan ve ilk filmi ile de gişeyi sallayan bu mükemmel proje, yeni serisi ile karşımıza bir kere daha geliyor. Film yine büyüleyecek.

Özgürlüğün Elli Tonu

3- Black Panther (16 Şubat 2018)

Marvel markasının yeni kahramanı olarak karşımıza çıkan Black Panther, fragmanı ile hepimizi büyülemişti. Şimdi de Şubat ayında vizyona girmesi için heyecan ile bekliyoruz. Filmin kadrosu çok ünlü oyuncu barındırmasa da heyecan ile bekliyoruz.

Black Panther

4- Ailecek Şaşıracaksınız (2 Mart 2018)

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi, kısa bir zaman dilimi içerisinde mükemmel bir proje ile bizlerle olacak. Yine emektar oyuncu kadrosu ile bizleri kahkaha tufanına boğmaya gelecek ikilinin gişe hedefleri bu sefer daha da yüksek.

Ailecek Şaşıracaksınız

5- Deadpool 2 (1 Haziran 2018)

Marvel markasının yeni efsanesi Deadpool 2 numaralı filmi ile 1 Haziran 2018 tarihinden itibaren ülkemiz sinemalarında olacak. Ryan Reynolds, yine mükemmel ve ağzı bozuk oyunculuğu ile çok heyecan verici seçenekleri bizlere sunacak.

Deadpool 2

6- Ocean’s 8 (15 Haziran 2018)

Ocean’s serisini bilmeyen yoktur. Mükemmel bir hırsızlık projesi olarak kısa süre içerisinde adından söz ettirdi. Şimdi ise film tamamen kadınlara dönmüş durumda. Rihanna’da dahil olmak üzere mükemmel bir kadın oyuncu kadrosu bizleri bekliyor. Bu film kaçmaz.

Ocean's 8

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

2018 Yılında Vizyona Girecek Muazzam Yerli ve Yabancı Filmler