2017 Yılının En Çok İzlenen Yerli Komedi Filmleri

2225 Okunma
2017 En Çok İzlenen Komedi Filmleri

Box Office verilerini sizler için inceledik ve 2017 yılının en çok izlenen yerli komedi filmleri listesini sizlere sunabilmek için bu listeyi derledik. Komedi filmleri, kısa bir zaman dilimi içerisinde ülkemizde bir seneki filmler listesini en çok meşgul eden seçeneklerden. Hal böyle olunca bu filmlerin neler olduğunu bilmekte fayda var. Birkaçını sizlere sunmak istiyoruz.

1# Recep İvedik 5 – 7.437.050 İzleyici

Türk sinema tarihinin en çok izleyici toplayan filmi ünvanını başarılı bir şekilde eline alan Recep İvedik 5, gişede tam 7,5 Milyon’a yakın izlenme rakamı ile ciddi anlamda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2# Aile Arasında – 3.173.706 İzleyici

Hala vizyonda olan projelerden birisi olmasına rağmen çok büyük bir kitleye hitap etti. Gülse Birsel imzalı Aile Arasında filmi, kısa sürede rekor için en ciddi adaylardan birisi olabilir.

3# Çalgı Çengi İkimiz – 2.798.016 İzleyici

Selçuk Aydemir imzalı ikinci seri filmi olarak karşımıza çıkan Çalgı Çengi İkimiz, Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisini yeniden bir araya getirdi. Film kısa sürede fark yarattı.

4# Yol Arkadaşım – 1.946.916 İzleyici

Yazanı ve yöneteni olan İbrahim Büyükak ile Oğuzhan Koç’u bir araya getiren bu mükemmel proje, yakın geçmişte vizyondaydı. Kısa süre içerisinde çok geniş kitlelerce beğenildi ve Vermem Seni Ellere müziği ile dahi Youtube’da trend oldu.

5# Olanlar Oldu – 1.810.568 İzleyici

Ata Demirer imzalı mükemmel bir komedi filmi daha. İnternet ortamında da çok konuşulan projelerden birisi oldu ve dolayısı ile fark yarattı.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

2017 Yılının En Çok İzlenen Yerli Komedi Filmleri