Müslüm Filmi Vizyon Tarihi Netleşti

641 Okunma
Müslüm Filmi

Türkiye genelinde ciddi anlamda sansasyon yaratmasını beklediğimiz Müslüm filmi vizyon tarihi ile alakalı detaylar netleşti. Arabesk müzik dünyasının efsanesi Müslüm Gürses’in biyografisi olarak çekilen film, adından kısa sürede söz ettirdi. Fragmanı ile kısa bir zaman dilimi öncesinde izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ciddi anlamda Müslüm hayranlarının ilgi göstereceği bir film projesi olacak.

Müslüm filmi fragmanı ile sizleri başbaşa bırakmak istiyoruz. Filme dair tüm merak ettiklerinizi de yine yorum alanlarımızdan bizlere sorabilirsiniz. Sizleri en derin detaylar hakkında bilgilendirmek en büyük amaçlarımızdan birisidir.

Müslüm Filmi Oyuncu Kadrosu

Müslüm filmi, konusu itibari ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de adından söz ettiren bir yapım olacak. Ayla filmi yapımcıları, bu film ile daha fazla kişiye erişme konusunda somut adımlar atacak. Bomba gibi bir oyuncu kadrosu ile film kalitesini her anlamda bizlere gösterecek. Bizlerde elimizden geldiğince kapsamlı bilgileri sizlere sunacağız. Oyuncu kadrosunda ki başlıca bilgiler şu şekilde;

  • Timuçin Esen
  • Zerrin Tekindor
  • Ayça Bingöl
  • Erkan Can
  • Turgut Tunçalp

gibi isimler dikkatleri çekiyor. Özellikle de senaryoda Hakan Günday gibi usta bir ismin imzası var. Film, fragmanı ile dahi herkesi kendisine hayran bırakan bir film olarak dikkatleri çekiyor.

Müslüm Filmi Vizyon Tarihi

26 Ekim 2018. Yanlış duymadınız. Bu bomba gibi proje Ekim ayının sonunda bizlerle birlikte olacak. PR çalışmaları yakın zaman içerisinde ülke genelinde yapılmaya başlanacak.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Müslüm Filmi Vizyon Tarihi Netleşti