2017 Yılının En Çok Konuşulan Yerli Dizileri

1036 Okunma
2017 Yılının En Çok Konuşulan Yerli Dizileri

Türk dizi sektöründe ki gelişmeler birçok seçeneği ön plana çıkardı ve şimdi de 2017 yılının en çok konuşulan yerli dizileri ile alakalı incelemeler yapacağız. Türkiye genelinde o kadar çok dizi ön plana çıkıyor ki. Sadece bazıları ön plana çıkıyor. Listemiz içerisinde birçok tanıdık projeyi inceleyebilme şansına da sahip olabileceksiniz.

Listede şaşıracağımız projeler olmadığını öncelikle söylemem gerekiyor. Şimdi hemen listemize bakış atalım ve fikir edinelim.

Arka Sokaklar

Koskoca 13 yıl oldu. Dizi, kendi gününde yıllardır reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kadrosunda ki iyi oyunculuklar kadar genel konsepti ile de fark yaratan bir dizi projesi diyebiliriz. Yıllardır kadrosunu ve kaliteisni hiç bozmadı.

Diriliş Ertuğrul

TRT ekranlarında Türkiye’yi ekranlara kilitleyen ve gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi rekorunu eline alan proje. Ertuğrul Gazi’nin hayatını anlatan bu mükemmel yapım, 2017 yılında en çok bahsedilen ikinci dizi projesi olarak dikkatleri çekti diyebiliriz.

Kırgın Çiçekler

Çok eski bir dizi projesi olmamasına rağmen çok ciddi bir kesim tarafından tercih edildi. Bilhassa genç kızları ekrana kilitleyen bu dizi projesi, yine en çok konuşulan dizi projelerinden birisi olmayı başardı. Takdir edilesi bir başarı diyebiliriz.

Seksenler

TRT’nin yine sevilen projelerinden birisi olarak dikkatleri çeken Seksenler, en çok konuşulan diziler arasında dördüncü sırada yer alarak kalitesini ortaya koydu.

Payitaht Abdülhamid

Abdülhamid Han’ın hayatını konu alan TRT projesi Payitaht Abdülhamid, en çok konuşulan dizi projeleri içerisinde beşinci sırada yer aldı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

2017 Yılının En Çok Konuşulan Yerli Dizileri