Hakan: Muhafız’ın Finali Olan 4. Sezon Yayınlandı

208 Okunma
Yapımı ilk kez Netflix Türkiye tarafından üstlenilen ve ilk bölümü 14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Hakan: Muhafız'ın 4. Sezon bölümleri Netflix üzerinden yayınlandı.

3 SENELİK MACERA SONA ERDİ, FİNAL SEZONU PAYLAŞILDI

Yapımı ilk kez Netflix Türkiye tarafından üstlenilen ve ilk bölümü 14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Hakan: Muhafız’ın 4. Sezon bölümleri Netflix üzerinden yayınlandı. Aslında dizinin 4. Sezonu 2019 yılında çekilmiş ve yayınlanmaya hazır hale getirilmişti. Ancak Netflix ile yapılan anlaşma yüzünden Hakan: Muhafız sevenleri 1 sene beklemek zorunda kaldı.

TWİTTER ÜZERİNDEN RESMİ OLARAK DUYURU YAPILDI

İlk bölümü 14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Hakan: Muhafız dizisi 4. Sezonun yayınlanmasıyla birlikte final yaptığını duyurdu. Toplamda 4 Sezon 32 Bölümden oluşan dizi, hem Netflix’in ilk Türk yapımı dizisi hem de ilk final yapan Türk yapımı dizi unvanını aldı. Hakan: Muhafız, Twitter üzerinden yaptığı, “Muhafız mücadelenin sonuna geldi. Hem geçmişte ve hem de gelecekte. #HakanMuhafız, final sezonuyla, şimdi Netflix’te.” paylaşımıyla resmi olarak final yaptığını da duyurmuş oldu.

Twitter üzerinden yapılan final duyurusu üzerine bir çok izleyici yorum yaptı. Yapılan yorumların çoğunluğu final olmasını istemese de, final kararını doğru bulan bir çok izleyici de bulunuyordu.

HAKAN: MUHAFIZ’IN KONUSU NEDİR?

Günümüz İstanbul’unda sıradan bir vatandaş olarak yaşayan Hakan, ona verilen görevle birlikte sıradanlığını bir kenara bırakarak, 15 Milyon insanın canını kurtarmak için savaşan bir Muhafız haline gelir. İstanbul geçmişten günümüze kadar gelen ölümsüz düşmanların tehtidi altındadır. Hakan’ın görevi bu ölümsüz düşmanlarla savaşarak, şehri kurtarmaktır. İstanbul’un son yaşayan Muhafız görevini üstlenen Hakan, İstanbul’un kötülüğünü isteyen ölümsüzlere karşı koruyabilecek midir?

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Hakan: Muhafız’ın Finali Olan 4. Sezon Yayınlandı