Gülse Birsel İmzalı Jet Sosyete Dizisi Geliyor

638 Okunma
Jet Sosyete Dizisi

Uzun bir süredir dizi anlamında suskun olan Gülse Birsel, gişe yapan filminin ardından şimdi de Jet Sosyete dizisi ile ekranların karşısına gelecek. Dizinin oyuncu kadrosuna dair haberler gelmeye başladı ve ortaya çıkan birçok yeni seçenek dikkat çekiyor. Gülse Birsel, aslında kendi geleneklerine bağlı bir senarist olarak dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosunda da deneyimli kişilerden asla ama asla vazgeçmiyor.

Avrupa Yakası projesi ile yıllar yılı ciddi anlamda fark yaratan Gülse Birsel, sonrasında ise Yalan Dünya dizisi ile yeniden gündeme gelmeyi başardı diyebiliriz. Tabi ki bu projenin üstünden de oldukça uzun bir zaman geçti. Jet Sosyete dizisi fragmanı da internet üzerinde yayınlandı. Dizi, StarTV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Jet Sosyete Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadro, gerçekten o kadar geniş ve deneyimli bir kadro ki her ne olursa olsun üzerinde durmamız gerekiyor. Gülse Birsel imzalı dizi projelerinde aşina olduğumuz isimler kadar yeni nesil popüler oyuncular da kadroda yer alıyor diyebiliriz sanırım. Hemen oyuncu kadrosunu inceleyecek olursak;

  1. Gülse Birsel
  2. Çağlar Çorumlu
  3. Derya Karadaş
  4. Cengiz Bozkurt
  5. Hasibe Eren
  6. Sarp Apak
  7. Bartu Küçükçağlayan
  8. Enis Arıkan
  9. Şahin Irmak

gibi isimler, kadrodaki oyunculardan sadece bazıları olarak dikkatleri çekiyor. Gülse Birsel, dizi ile alakalı olarak tüm detayları geçtiğimiz günlerde yaptığı bir Instagram paylaşımı ile takipçilerine resmen sundu.

 

Jet Sosyete Yakında Star’da! Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Gülse Birsel’in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi ‘Jet Sosyete’ Star’da izleyicileri ile buluşacak. Ekranlarda özlenen komedi ‘Jet Sosyete’ ile geri geliyor BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek “Jet Sosyete” yıldız oyuncu kadrosu ile ekranlarda komedi fırtınası estirecek. Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor. Heyecanla beklenen Jet Sosyete’nin Ocak ayında sete çıkması planlanıyor.

Startv (@startvcom)’in paylaştığı bir gönderi ()

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Gülse Birsel İmzalı Jet Sosyete Dizisi Geliyor