The Batman Filminin Dizi Uyarlaması İçin Çalışmalara Başlandı

244 Okunma

Maymunlar Cehennemi: Savaş, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti: Tales From TheLoop, Mouse Guard, Felicity ve Cloverfield Yolu No:10 gibi filmlerle tanınan ünlü yönetmen Matt Reeves, “The Batman” filminin Covid-19 salgını nedeniyle çekimlerine ara verdiğini duyurmuştu. Yönetmen son yaptığı açıklamayla The Batman filmi gibi aynı evrende geçecek yeni bir dizi çekimlerine başlandığını resim olarak duyurdu.

Dizi HBO’nun Yeni Online Platformu HBO Max’de Yayınlanacak

Matt Reeves, “The Batman” filminin çekimlerine ara verilmesi üzerine aynı evrende geçecek yeni bir dizi üzerinde çalışmalara başlandığını duyurdu. ABD’nin önde gelen paralı televizyon kalanı HBO’nın yeni dijital platformu HBO Max ile anlaştığını belirten Reeves, yeni dizinin bu platformda yayınlanacağını söyledi.

“Bu Benim İçin Çok Özel Bir Proje”

Reeves, yeni dizininin “Gotham” serisinden çok farklı olacağını belirterek, “Dizinin henüz ismi belirlenmedi. Ancak yapımını ve senaryoyu, Para Avcısı, Brooklyn Kanunları, Zengin Ol Ya Da Uğruna Öl, Tokyo Underworld, Boardwal Empire, Vinyl ve The Audition gibi işlerle tanıdığımız ünlü yönetmen ve senarist Terence Winter üstlendi. Aslında bakacak olursak bu The Batman filmini izleyiciye pekiştirmek için iyi bir fırsat. Bu proje Terence Winter ile çalışacağım için çok özel olacak” cümlelerini kurdu.

Film Ekim 2021 Tarihinde Vizyona Girecek

Dizinin çekimleri ne zaman başlar, ne zaman vizyona girer henüz akıllarda soru işareti olsa da, The Batman filminin çekimleri bitmeden henüz bu bilgilerin paylaşılmayacağını tahmin eder gibiyiz. Filmin ilk gösterimi ise herhangi bir aksilik veya ertelenme söz konusu olmazsa İngiltere’de 1 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

The Batman Filminin Dizi Uyarlaması İçin Çalışmalara Başlandı