7yüz Dizisinden Yeni Sinema Filmi: İnsanlar İkiye Ayrılır

193 Okunma

Yapımcılığını BlueTV’nin üstlendiği 7yüz dizisinin yeni hikayesi “İnsanlar İkiye Ayrılır” filminden ilk görseller paylaşıldı. Bir Film ve BlueTV’nin ortak yapımı ve BluTV’nin ilk sinema filmi özelliğini taşıyan bu film, şimdiden sinemaseverlerin ilgi odağı oldu.

Filmin Oyuncu Kadrosunda Yok Yok!

Yapımcılığını BluTV’nin, yönetmenliğini Tunç Şahin’in üstlendiği İnsanlar İkiye Ayrılır filminin oyuncu kadrosunda, Burcu Biricik, Pınar Deniz, Aras Aydın, Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden, Gökay Müftüoğlu ve Sabahattin Yakut gibi ünlü isimler yer alıyor.

Film Aslında Mevcut Düzene Sert Bir Gönderme Yapıyor

İnsanlar İkiye Ayrılır filminin konusu şöyle: Bankaların ödemelerini alamadıkları müşterilerin borçlarını satın alıp, her türlü yola başvurarak insanlardan borçları bir tekim ‘zorla’ alan bir şirkette çalışan Bahadır ve Duygu, aynı şirkette işe giren Cerenle karşılaşır. Bu karşılaşma sonrası Bahadır, Duygu ve Ceren’in hayatları eskisine göre daha da karmaşıklaşır. Film geniş bir senaryoya sahip olsa da asıl anlatılmak istenen, bu şekilde işleyen sisteme sert bir eleştiri.

İnsanlar İkiye Ayrılır Aslında 7yüz Dizisinin Yeni Bir Hikayesi

İnsanlar İkiye Ayrılır filmi aslında 7yüz dizisinin yeni bir hikayesi olduğunu söylemiştik. 7yüz dizisinin konusu da şu şekilde: Dizi isminden de anlayacağınız üzere 7 bölümden oluşuyor. Ayrıca 7yüz dizisi 7 bölümünde de farklı bir konuyu ele alıyor. Her bölümde dizide bulunan karakterler en karanlık yüzleriyle yüzleşiyor. Alın anlatılmak istenen şu, bu karakterler karanlık yüzleriyle yüzleşebilecek mi? Yoksa bu yüzlerini görmezden gelip normal hayatlarına devam mı edecekler.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

7yüz Dizisinden Yeni Sinema Filmi: İnsanlar İkiye Ayrılır